Om K2

Kunstnersammenslutningen K2 Københavnske Kunstnere blev dannet i 2012. Udgangspunktet var et ønske om at samle en række billedkunstnere for at præsentere mangfoldigheden i det københavnske kunstliv.

K2’s formål er at samle billedkunstnere  i og omkring Storkøbenhavn samt gennem fælles udstillingsvirksomhed i Danmark og udlandet at støtte kreativitet og faglighed i gruppen og skabe opmærksomhed omkring sammenslutningen såvel som om det enkelte medlem.

K2 består af  seriøst arbejdende samtidskunstnere. Sammen repræsenterer vi en lang række kunstneriske udtryk og stilarter. Alle er aktive på den danske kunstscene og har været repræsenteret på anerkendte censurerede udstillinger. Flere af medlemmerne er også aktive i udlandet.

K2 Københavnske Kunstnere har siden 2013 udstillet bl.a. på Københavns Rådhus, Filosofgangen i Odense, SAK i Svendborg, Helligaandshuset i København, Galleri Underværket i Fredensborg, Galleri Rasch i Rønne samt på kunstmesserne ARTe i Sindelfingen/Stuttgart, Tyskland og Kunst for Alle, København.

Derudover udstiller medlemmerne hyppigt enkeltvis og i andre gruppesammenhænge, se under Nyheder. Her kan du også tilmelde dig K2’s nyhedsmail, så du får direkte besked om nye udstillinger og invitationer til fernisering mv.


K2’s logo er designet af Aleksander Kosmala.