Om K2

Kunstnersammenslutningen K2 Københavnske Kunstnere blev dannet i 2012. Udgangspunktet var et ønske om at samle en række billedkunstnere for at præsentere mangfoldigheden i det københavnske kunstliv.

K2’s formål er at samle og støtte op om billedkunstnere i og omkring (fortrinsvist) Storkøbenhavn og, gennem fælles udstillingsvirksomhed i Danmarek og udlandet, at støtte kreativitet og faglighed i gruppen samt skabe opmærksomhed omkring sammenslutningen såvel som om det enkelte medlem.

K2 består af 21 seriøst arbejdende samtidskunstnere. Sammen repræsenterer vi en lang række kunstneriske udtryk og stilarter. Alle er aktive på den danske kunstscene og har været repræsenteret på anerkendte censurerede udstillinger. En række af medlemmerne er også aktive i udlandet.

K2 Københavnske Kunstnere har siden 2013 udstillet på Københavns Rådhus, Filosofgangen i Odense, SAK i Svendborg, Helligaandshuset i København, Galleri Underværket i Fredensborg, Galleri Rasch i Rønne samt på kunstmessen ARTe i Sindelfingen/Stuttgart, Tyskland.

Derudover udstiller medlemmerne hyppigt enkeltvis og i andre gruppesammenhænge, se under Nyheder. Her kan du også tilmelde dig K2’s nyhedsmail, så du får direkte besked om nye udstillinger og invitationer til fernisering mv.


K2’s logo er designet af Aleksander Kosmala.