K2’s 10 års fødselsdagsudstilling i Odense

Ny stor udstilling på Filosofgangen 8.-20. februar 2022

FESTLIG FERNISERING D. 8. FEBRUAR 17-19

her vil der være lagkage og forfriskninger, samt mulighed for at møde repræsentanter fra K2

K2 har 10-års fødselsdag i 2022. Det skal naturligvis fejres!  I de flotte lokaler på Filosofgangen, hvor de fra den 8. til den 20. februar udstiller nye spændende værker. K2 er bygget på principperne om dels mangfoldighed i udtrykket og dels respekten for det gode kunstneriske håndværk. Så her vil være alt fra klassiske bronzeskulpturer, morsom grafik og abstrakt maleri, til fabulerende naive malerier, fotografisk realisme og helt underlige objekter. Vidt forskelligt altså, men alt sammen skabt af dygtige håndværkere der hver især kan lige præcis deres kram.

K2 blev skabt af Knud Larn i 2012 på et tidspunkt hvor de store gamle kunstnersammenslutninger var i krise: ”Jeg forstod ikke hvorfor SÅ dygtige kunstnere i deres bedste alder ikke for længst var headhuntet af de gamle kunstnersammenslutninger, men skulle klare sig som soloister i Danmarks etablerede gallerier. Så jeg kontaktede de bedste af dem, og dannede K2. Af praktiske årsager begrænsede vi os til københavnere, så var det lettere at mødes ofte i atelierne og snakke kunst. Netværket, det at mødes og erfaringsudveksle, er nemlig en væsentlig del af K2s rygrad, og de enkelte medlemmer skaber ofte udstillinger sammen med blot et par andre i gruppen – udover de store fællesudstillinger. Og tænk, mens vi morede os så godt, er der lige pludselig gået 10 år!”